Hajusteeton staycation?

No Nothing -matkakoot nyt –30 %

Katso 4 syytä, miksi valita hajusteeton hiustuotesarja >>

Tutustu tuotteisiin

Color Mask

Syksyn ihanat uutuussävyt nyt saatavilla!

Tutustu sävyihin

Uutta – inspiroidu & opi

Four Reasons Nature

Osta 2 Nature-tuotetta, saat Four Reasons -kangaskassin

Nature-sarja on vegaanista luonnonkosmetiikkaa, jolla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti. Tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Nyt kahden Nature-tuotteen ostajalle kestävä Four Reasons -kangaskassi, joka on 70 % kierrätyspuuvillaa!

Tutustu Nature-tuotteisiin >

Joico Color Butter

Sävyttävä tehohoito nyt vain 12,50 €!

Norm. 24,90 €

Runsaspigmenttinen sävyttävä hoito virkistää haalistunutta hiusväriä. Jättää hiukset eloisan kiiltäviksi ja antaa uutta hehkua värille. Tehokkaasti kosteuttava koostumus sisältää runsaasti ravitsevia luonnonöljyjä sekä hiuksia vahvistavaa arginiinia.

Osta täältä >

Olaplex No.3 Hair Perfector

Erikoiskoko saatavilla rajoitetun ajan!

Kaikkien vaalennettujen, huonokuntoisten ja muuten vaurioituneiden hiusten pelastus on nyt isommassa koossa! 250 ml pullosta riittää nyt paksumpiinkin hiuksiin iloa pidemmäksi aikaa. Ja mikäli Olaplex No.3 -tehohoito ei ole sinulle tuttu, lue blogista, miksi sinunkin hiuksesi kaipaavat hemmottelua aika ajoin.

Osta erikoiskoko >

Hajusteeton uutuus!

Four Reasons No Nothing Dry Shampoo Foam

Sano ei rasvaisille hiuksille ja heitä hyvästit nuhjuiselle lookille! Four Reasons No Nothing -sarjan uusi hajusteeton, vaahtomainen kuivashampoo häivyttää hiuksista ylimääräistä rasvaisuutta ja tekee hiuksista raikkaat ja puhtaat – aivan kuten rentouttava vaahtokylpy.

Tutustu tuotteeseen >

Takaisin ylös

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.