Inspiraatio Uutiset

Ihanasti outo ja ylpeä siitä | Osallistu kilpailuun!

31.12.2020, Four Reasons Original

Mitä teet, kun kukaan ei katsele? Oli salaisuutesi sitten meikkitutoriaalien tekeminen olemattomalle yleisölle tai lemmikkien kanssa keskustelu, lupaan, ettet ole yksin.

Minä, Four Reasons Original, lupaan loppuelämäni ajan juhlistaa ylpeänä jokaisen ihanaa sisäistä outoutta. Teetimme marraskuussa 2020 hauskan kyselyn. Se selvitti, mitä suomalaisissa kodeissa tapahtuu, kun ovet suljetaan ulkopuolisilta.

Vastaukset olivat toinen toistaan kummallisempia ja kaikki siksi kokeilemisen arvoisia – takuuvarmoja tunnelmankohottajia etätyön ja siivousprojektien täyttämään arkeen! Nappaa siis vinkit talteen.

Nyt paljastetaan kaikki

Tiesitkö, että meistä lähes kaksi kolmesta laulaa suihkussa ja 14 % syö herkkuja kylvyssä. Joka viides leikkii tekevänsä tutoriaaleja YouTubeen, yksi kymmenestä harjoittelee Oscar-gaalan palkintopuhettaan ja yli puolet käy puolen tunnin välein jääkaapilla katsomassa, olisiko sinne ilmestynyt jotakin.

Paras ja suurin paljastuksista tulee kuitenkin tässä:

31 % katsoo salaa sarjoja, joita julkisesti väittää inhoavansa.

Suomalaiset eivät selkeästikään ole niin vakavaa ja hiljaista kansaa, kuin usein uskotellaan. Päinvastoin. Kyselyn tulokset osoittavat selkeästi, että yksin ollessamme höpötämme lähes taukoamatta ja mieluiten teemme sen alasti. Tiedän tunteen: lempipaikkani on suihku, enkä osaa pitää suutani kiinni silloinkaan kuin pitäisi. En myöskään suostu enää peittämään sulojani muuhun kuin biopohjaiseen sokeriruokomuoviin.

Osuiko? Osallistu kilpailuun ja voita ihana hemmottelupäivä!

Harmikseni huomasin tuloksia tutkiessani myös, että kaikenlainen hassuttelu ja fiilistely vähenee selkeästi iän myötä. Parikymppisistä 90 % laulaa suihkussa, viisikymppisistä enää puolet. Ota minusta mallia. Nyt on aika uudistua ja olla rohkeasti oma itsensä, iästä viis!

Tartu shampoopulloon ja anna mennä. Tunne rytmi, tamppaa lattiaa, nauti vedestä varpaissa. Tee sitä, mitä teet parhaiten.

Oli se sitten suihkulaulanta, jokin yllä mainituista tai ihan oma juttusi, kerro meille ihana outoutesi ja voita hemmottelupäivä Four Reasons -studiolla! Päivä pitää sisällään mm. hiustenlaiton, meikkauksen, kuvauksen ja muuta ihanaa hemmottelua. Voittaja pääsee heittäytymään ja päästämään valloilleen oman upean persoonansa ammattilaisten avustuksella. Osallistu kilpailuun täällä kertomalla, mitä teet kun kukaan ei katsele.

💜: Original

Tylsää mutta tärkeää tietoa kilpailusta:

Kilpailuaikaa on 28.2.2021 asti. Osallistujien kesken arvomme pääpalkintona ainutlaatuisen hemmottelupäivän Helsingissä Four Reasons -studiolla 23.4.2021. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti kilpailuajan päätyttyä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Kilpailuun pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin.

Lisää mielenkiintoisia aiheita sinulle

Four Reasons Original

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.