Uutiset

Rekry: Hair Artist & Educational Content Specialist

16.12.2020, Johanna

Me Four Reasonsilla olemme perhe – äänekäs, hillitty, räiskyvä, naurava, luova, joskus vähän outo. Jokainen meistä on omanlaisensa. Sovit hyvin joukkoon. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöten.

Yhdessä 4000 suomalaisen kampaamoasiakkaamme ja 15 vientimaamme jakelijan kanssa teemme hyvistä hiuspäivistä mahtavia ja huonoistakin parempia. Tutkimusyhtiö Corporate Spirit Oy on myöntänyt meille Suomen Innostavin Työpaikka -kunniamaininnan henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella. Meille tunnustus merkitsee paljon, sillä se kuvastaa sitä jatkuvaa innostusta, jolla suhtaudumme työhömme ja työperheeseemme. Four Reasons on osa kotimaista perheomisteista Transmeri-konsernia (liikevaihto 250 miljoonaa euroa, noin 600 työntekijää). Tule osaksi Suomen innostavinta kauneusalan yhteisöä!


Haemme Hair Artist & Educational Content Specialistia
noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen markkinointi- ja koulutustiimiimme Helsinkiin

Oletko Sinä etsimämme luova ja innovatiivinen, hiusalan trendeistä ja viimeisimmistä tekniikoista kiinnostunut moniosaaja? Tehtävässä vastaat kotimaisen Four Reasons -kampaamokosmetiikkabrändin luovasta ja koulutuksellisesta sisällöntuotannosta kampaamoalan ammattilaisille niin Suomessa kuin vientimarkkinoillemme. Toimenkuvasi päätavoite on inspiroida muita kampaamoalan ammattilaisia kehittämällä ajankohtaista tekniikkakoulutustarjontaa ja vastaamalla hiusmuotinäytöstemme sisällöstä yhdessä koulutustiimin kanssa sekä tuottamalla jatkuvasti uutta koulutuksellista kuva- ja videosisältöä sosiaalisen median kanaviimme. Tuot hiusmuotikuvauksiimme oman näkemyksesi ja vahvan osaamisesi sekä tuotat itse inspiroivia hiuskuvia someen.

Vastaat tehtävässä kampaamoalan ammattilaisille suunnatuista sosiaalisen median kanavista ja webinaarikoulutuksista, joten esiintymis- ja koulutustaidon lisäksi digitaalisten työvälineiden ja sosiaalisen median osaaminen on ehdoton edellytys työssä onnistumiselle. Työ vaatii myös erinomaista kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tueksesi saat intohimoisesti työhönsä suhtautuvan työyhteisön ja laajan asiakaskunnan, pitkän kokemuksen omaavat tiimikaverit sekä modernin työympäristön. Jos koulutustyö, sosiaalinen media ja hiusalan uusimmat aallot saa pulssisi kiihtymään innosta ja voit käsi sydämellä kutsua itseäsi mukavaksi työkaveriksi, haluamme kuulla sinusta lisää! 

Tehtäviisi kuuluu: 

 • Hiusalan trendeihin ja tekniikoihin liittyvä koulutus- ja sisältösuunnittelu
 • Kampaamoalan ammattilaisten tekninen kouluttaminen livenä ja diginä, sekä suomeksi että englanniksi
 • Inspiroivan ja koulutuksellisen kuva- ja videosisällön tuottaminen kampaamoalan ammattilaisille suunnattuihin sosiaalisen median kanaviimme
 • Sosiaalisen median kanavien ylläpito ja yhteisömanagerointi
 • Hiusmuotikuvien ja -näytösten suunnittelu
 • Koulutuksiin liittyvien tekstien ja blogisisältöjen tuottaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • vahvaa näyttöä monipuolisesta ja ajantasaisesta hiusalan osaamisesta
 • luovaa ja näkemyksellistä otetta kampaamoalan tulevaisuuteen, uusimpiin tekniikoihin ja vaihtuviin hiustrendeihin
 • esiintymis- ja koulutustaitoa niin livenä kuin kameran välitykselläkin
 • taitoa tuottaa inspiroivia ja korkealaatuisia hiuskuvia ja viestiä niistä innostavasti somessa
 • suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • itsenäistä ja oma-aloitteista työtapaa

Tarjoamme sinulle:

 • tehtävän vaativuutta vastaavan, kilpailukykyisen palkan
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa saat vapautta toteuttaa luovuuttasi
 • modernin työympäristön ja jatkuvaan kehitykseen pyrkivän työyhteisön
 • osaavan ja innostuneen markkinointi- ja koulutustiimin sekä yhteistyökumppanien tuen
 • työpaikan vakavaraisessa ja monialaisessa suomalaisessa perheyrityksessä, jossa toimitaan vastuullisesti ja pitkäjänteisesti

Lisätiedot ja hakemukset 

Tämä tehtävä on noin vuoden mittainen määräaikainen sijaisuus. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään helmikuun aikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera la 2.1.2021 mennessä sähköpostitse elisa.caven@fourreasons.fi. Liitä osaksi hakemustasi linkit sosiaalisen median kanaviisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elisa Cavén, Head of Education, elisa.caven@fourreasons.fi, p. 040 756 7230 / 22.12 klo 13.00–14.30, 29.12 klo 9.00–11.00


Tutustu meihin: fourreasons.fi
Ammattilaissivusto: pro.fourreasons.fi

Katso Four Reasonsin tarina ja meidän neljä syytämme:

Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi! // An energetic and sparkling bundle of joy who never runs out of ideas. A sharp and goal-oriented, tireless communicator, who also looks after people. The bigger the project, the better!