Punaiset Color Mask -sävyt

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Red Copper

⭐⭐⭐⭐⭐ “Todella pigmenttirikas hoitoaine. Luottotuotteeni! Kerta viikossa hoito riittää pitämään hiukset todella oranssin värisinä!” – Pia

14,90 €

Kyllä kiitos!

Punaiset Color Mask -sävyt

Four Reasons Color Mask -tuotesarjasta löydät joukon punaisia sävyjä, joilla korostat hiustesi väriä hienovaraisesti tai luot niihin uuden ja upeasti hohtavan värin. Kuten muutkin Color Mask -tuotteet, myös punaiset sävyt ovat parhaimmillaan vaaleissa, käsitellyissä hiuksissa.

Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Haluatko saada vaalennettuihin hiuksiisi uuden, kirkkaan punaisen sävyn tai kenties luoda kauniisti pois haalistuvan hattaraisen hohdon? Onko unelmasi ruusukultainen hiusväri? Vai sopisiko sinulle sittenkin violetti sävy, joka on varma katseenkääntäjä? Oli miten oli – värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

Testaa mikä on Color Mask -sävysi ja valitse oikea Color Mask -tuote juuri sinun tarpeisiisi.

Vinkki: Valitse shampoo kun hiusvärisi kaipaa värin intensiivisyyden ja hehkun vahvistamista. Superpigmenttiset shampoot sävyttävät tehokkaasti. Ota hemmotteleva tehohoito, kun hiusvärisi kaipaa virkistystä ja väsähtäneet hiuksesi erityistä pick-me-uppia. Parasta: suurin osa Color Maskeistamme on saatavilla sekä shampoona että tehohoitona. Kaksin on usein kivempaa.

Kaikki Four Reasons Color Mask -tuotteet ovat ammoniakittomia, 100 % vegaanisia sekä pakattu kierrätettävään muoviin.

Now that you’ve red it, go try it.

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 9 tulosta