Instatint

Intensiivisiä, rohkeita sävyjä ilman pysyviä värimuutoksia tai hiusten rasittumista! Suihkuta hiuksiin upeina hehkuvia sävyjä – korosta haluamiasi osioita, lettejä tai latvoja. Hohtava sävy kestää hiuksissa jopa 3 vuorokautta, seuraavaan shampoopesuun asti. Luo ajankohtaisia ombré-efektejä, värikkäitä lettikampauksia ja tehosteraitoja helposti ja ilman pitkäaikaista sitoutumista uuteen väriin.

Intensiiviset värit toimivat loistavasti niin vaaleissa kuin tummemmissa hiuksissa ja sävyjä voi sekoittaa keskenään juuri oikean vivahteen saavuttamiseksi. Reilusti pigmenttiä sisältävä, hohtava koostumus näkyy hiuksissa juuri niin voimakkaana kuin tarvitaan – suihkuta kauempaa, kun halutaan hillitympi lopputulos tai suihkuta useampi kerros sävyä, kun toiveena on räväkämpi tehosteosio.

Sävyt antavat myös uutta ulottuvuutta hiuksiin, jotka on värjätty esim. Joicon Color Intensity -suoraväreillä, ja luovat moniulotteista vaikutelmaa ja syvyyttä olemassa olevaan hiusväriin. Instatint on myös loistava tuote trendikkäiden stencil-kuvioiden toteuttamiseen erilaisilla sapluunoilla.

Lue lisää

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.