Moisture

Kun hiuksesi kaipaa kosteutta, voit valita hiuksillesi sopivat tuotteet joko intensiivisesti kosteuttavasta Moisture Recovery -tuotesarjasta tai ohuemmille hiuksille tarkoitetusta HydraSplash -sarjasta.

Moisture Recovery -tuotteet hellii kuivia, paksuja ja karheita hiuksia kosteuttamalla niitä tehokkaasti ja lukitsemalla kosteuden hiuksen sisään – hiukset pysyvät elinvoimaisina ja terveen näköisinä koko päivän. Ravitsevaa jojobaöljyä sisältävä tuotesarja ravitsee paksuja ja karheita hiuksia syvältä ja saa ne näyttämään ja tuntumaan kauniin elinvoimaisilta – koko päivän. Jo yhden käyttökerran jälkeen hiukset muuttuvat pehmeiksi ja kiiltäviksi, hiusten katkeilu vähenee ja kuivat latvat tuntuvat kosteutetuilta.

HydraSplash -tuotteet antavat uutta elinvoimaa hennoille, kuiville ja hauraille hiuksille. Kun hennot tai normaalit hiukset tuntuvat kuivilta, niiden kosteustasapaino saadaan palautettua HydraSplash-sarjan tuotteilla. Kookosvettä sisältävät tuotteet on suunniteltu kosteuttamaan hiuksia 24 tunnin ajan ja tekemään hiuksista kiiltävät sekä
pehmeät latistamatta niitä.

Näistä syistä ihastut Moisture Recovery -tuotteisiin:

• Palauttaa hiusten kosteustasapainon 24 tunnin ajaksi*
• Tekee hiuksista kaksi kertaa pehmeämmät**
• Tekee hiuksista 3 x vahvemmat katkeilua vastaan***
• Hiukset näyttävät välittömästi tuuheilta, kiiltäviltä ja terveiltä

*Kun käytetään Joico Moisture Recovery -sarjan shampoota ja Treatment Balm -tehohoitoa **Kun käytetään Joico Moisture Recovery shampoota ja hoitoainetta yhdessä verrattuna käsittelemättömiin, vahingoittuneisiin hiuksiin ***Kun käytetään Joico Moisture Recovery -sarjan shampoota ja Treatment Balm -tehohoitoa yhdessä; kampaamisen aiheuttama vahingoittuneiden hiusten katkeilu verrattuna ei-hoitavaan shampooseen.

Näistä syistä ihastut HydraSplash -tuotteisiin:

• 24 tunnin kosteutus*
• Hiukset näyttävät elinvoimaisilta ja kiiltäviltä jo yhden käyttökerran jälkeen
• Ei latista hentojakaan hiuksia

*Kun käytetään HydraSplash-sarjan kosteuttavaa shampoota, hoitoainetta ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta, tai HydraSplash-sarjan kosteuttavaa shampoota ja hiusnaamiota.

Kaikki tuotteet sisältävät Joico SmartRelease-teknologiaa:

Keratiini ja arginiini (tunkeutuvat hiuksen rakenteeseen ja korjaavat vaurioita sekä vahvistavat hiusta).

Ruusunmarjaöljy (lisää pintakerroksen pehmeyttä ja kiiltoa) – näkymättömän liposomin sisällä. Tämä kolmitehoinen koostumus korjaa ja vahvistaa hiuksia pitkäkestoisesti sekä suojaa niitä päivittäisen muotoilun ja ulkoisten rasitteiden kuluttavilta vaikutuksilta.

Lue lisää

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.