Tutoriaalit

3x helppo ja kaunis juhlakampaus | Olisiko joku näistä uusi luottotyylisi?

12.11.2023, Four Reasons

Juhlakampauksen tekeminen ja opetteleminen voi aiheuttaa paljon päänvaivaa, ja moni päätyykin lopulta varaamaan suosiolla juhla-aamuksi ajan kampaajalle. Koska elämä on joskus yhtä juhlaa, ja tilaisuuksia voi kasaantua helposti useita lyhyenkin ajan sisälle, voi kampaajalle ravaaminen alkaa rasittaa kukkaronnyörejä. Helppo ja kaunis juhlakampaus, joka on myös nopea tehdä, on juhlavieraan pelastus. Tässä tapauksessa myös sanonta ”yksinkertainen on kaunista” todellakin pätee. Katso vaikka näitä kolmea upeaa kampausta ja kokeile itse!

Teimme kolme erilaista juhlakampausta, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kokeilisimme näitä kolmea kampausta esimerkiksi häihin, pikkujouluihin, uuden vuoden juhliin, syntymäpäiväjuhliin tai tanssiaisiin. Voit myös lisätä kampauksiin oman makusi mukaan pinnejä, ponnareita, kukkia ja muita asusteita. Katso esimerkiksi söpöt pinnityylit, joita voit helposti soveltaa näihinkin kampauksiin.

Juhlakampauksissa tärkeää, ellei jopa tärkeintä, on hyvä pohjatyö. Kun kiharrat tai suoristat hiukset etukäteen, on tuloskin siistimpi ja pysyvämpi. Kihartaminen on paras tapa tuoda kampaukseen rakennetta ja ilmavuutta, ja esimerkiksi föönaamalla hiukset ennen kampauksen kiinnittämistä saat aikaan volyymia hiusten tyveen.

Katso juhlakampaustutoriaalit ja tee mukana! Helpointahan uuden asian oppiminen on, kun kokeilee perässä. Lupaamme, että onnistut kyllä.

Klassinen niskanuttura

Niskanutturalla ei voi koskaan mennä vikaan! Nutturan tekemiseen on olemassa monia erilaisia tapoja, mutta tämä juhlakampaus on helppoutensa vuoksi ehdoton suosikkimme. Saat tyyliin helposti tekstuuria ja runsautta lisäämällä koko tukkaan Four Reasons Professional Body Boostia. Voit joko tehdä kaksi lettiä tai kaksi kieputettua ponnaria, jotka yhdistetään lopuksi pinneillä niskanutturaksi. Lisää tähän juhlakampaukseen rentoutta erottamalla muutama suortuva kehystämään kasvoja ja niskaa.

Älä unohda lisätä hiuskiinnettä! Koska niskanuttura on pääosin kasassa pinneillä, on tärkeää kiinnittää se lopuksi hiuslakalla. Four Reasons Professional Working Spray antaa kampaukselle joustavaa pitoa. Joustava hiuskiinne takaa, ettei kampauksesta tule kuivan ja kovan näköinen, vaan yleisilme pysyy luonnollisena. Suihkutimme kampaukseen lopuksi Four Reasons Professional Dry Shine Sprayta, joka on erinomainen tuote juhlakampausten viimeistelyyn. Suihke tuo hiuksiin lisää kiiltoa ja pehmeyttä, mikä tekee kampauksesta entistäkin juhlavamman näköisen.

Juhlava niskaponnari

Elegantti niskaponnari on asusi kruunaaja. Tämä ponnari syntyy, kun hiusten päälliosa kiepautetaan ympäri, ja loput hiukset vedetään syntyneestä silmukasta läpi. Viimeistele juhlakampaus silottelemalla irtohiukset mattaisella hiusvahalla, kuten Four Reasons Original Matte Pastella. Lisää vielä kevyttä hiuslakkaa, joka pitää kampauksen kurissa poistamatta hiusten luonnollista liikettä. Me käytimme Four Reasons Original Strong Styling Hairsprayta. Valitse kampaukseen kumilenkki, jonka väri on mahdollisimman läjellä omien hiustesi väriä, jolloin ponnari sulautuu paremmin kampauksen joukkoon. Myös musta kumilenkki toimii aina!

Katso täältä sinun tarpeisiisi sopivin hiuslakka!

Tämä helppo ja kaunis juhlakampaus sopii erityisen hyvin mekkojen ja iltapukujen kanssa käytettäväksi, silloin kun et halua laittaa hiuksia ylös nutturalle.

Modernit saparot

Saparot eivät ole pelkästään pikkutyttöjen kampaus, vaan jokainen voi rokata tätä tyyliä omalla tavallaan. Ysäriltä tuttu ja erityisesti poptähtien suosima hiustyyli on täällä taas ja entistä parempana. Saparoita on moneen lähtöön, mutta tämä tyyli sopii erityisen hyvin kaikille tukkajumalille ja -jumalattarille, joiden hiukset ovat yhtä pitkät kuin Suomen syksy (eli tosi pitkät). Nämä saparot myös muistuttavat hieman lettejä, mutta palmikoinnin sijaan tässä tyylissä pujotetaan saparo itsensä läpi, jolloin tuloksena ovat upeat ja jopa monimutkaisen näköiset ponnarit. Nämä saparot sopivat erityisen hyvin päivätilaisuuksiin sekä rennompiin iltajuhliin.

Lisää hiuksiin ensimmäiseksi tuotetta, joka luo tekstuuria ja pitoa. Me käytimme Four Reasons Original Hair Powderia, joka luo hiuksiin kuivashampoon tavoin tuuheutta sekä rakennetta. Näin kumilenkit pysyvät paremmin hiuksissa lähtemättä liukumaan ja saparot säilyttävät muotonsa. Lopuksi voit lisätä vielä vahvaa hiuslakkaa, kuten Four Reasons Original Strong Hairsprayta, joka pitää kokonaisuuden kasassa ja estää yksittäisten hiusten irtoilemisen kampauksesta.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.