Tutustu Bio-Molecule Repair® -tuotteisiin

Hiukset ovat alttiita rasitteille, aina UV-säteistä föönauksen ja harjauksen kautta kemiallisiin käsittelyihin. Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® -linjan tuotteet korjaavat, suojaavat ja ylläpitävät hiusta täysin uudella tavalla, jotta voit nähdä ja kokea eron hiuksissasi heti.

Miksi valita Bio-Molecule Repair® -tuotteet? Koska Bio-Molecule Repair® -shampoossa, -treatmentissa ja -seerumissa on edistyksellistä teknologiaa, joka toimii hiustesi rakenteen kaikilla tasoilla – ulkoisista suomukerroksista sisäisiin proteiinirakenteisiin. Vaikka Bio-Molecule Repairin™ vaikutus on välitön, sen työ hiuksessa on loputon: ylläpidä hiuksiasi laadukkailla kotihoitotuotteilla päivittäin!

Löydä lähin Bio-Molecule Repair® -kampaamo

Anna hiuksillesi hoitoa, jota ne ansaitsevat. Uusi, vain kampaamoista saatava Bio-Molecule Repair® -käsittely hyödyntää uudenlaista teknologiaa, joka ylläpitää hiuksen rakenteen toimintaa ja korjaa hiuksen sisäisiä vaurioita niin, että eron voi tuntea ja nähdä. Etsi lähin kampaamo ja pyydä kampaajaltasi uusi hiusta korjaava ja suojaava Bio-Molecule Repair® -käsittely: tulet huomaamaan eron heti.

Detox-tuotteet, joita kaikki tarvitsevat

Tuntuvatko hiuksesi joskus karheilta tai tavallista likaisemmilta? Onko väri muuttunut vihertäväksi tai punertavaksi, onko hiuksissa outo metallinen tuoksu? Nämä voivat olla merkkejä siitä, että hiuksissasi on metalli- ja mineraalikertymiä. Four Reasons Professional Pure Detox -linjan tuotteet poistavat tehokkaasti hiuksista kertymät, neutraloivat niiden aiheuttamat negatiiviset vaikutukset ja estävät niitä tarttumasta uudelleen hiuksiin.

Professional Pure Detox -linjaan kuuluu vain kampaamohoitona saatava Pre Detox Spray sekä kotikäyttöön tarkoitetut Pure Detox Shampoo ja Pure Detox Conditioner. Conditionerin ja shampoon sisältämät granaattiomenauute ja vihreän teen lehtiuute ovat tunnettuja antioksidanttisista vaikutuksistaan, joten ne sekä hoitavat hiuksia että auttavat parantamaan hiuspohjan terveyttä.

Hiustuotteet itseltäsi näyttämiseen

Te sen sanoitte: ette laita hiuksianne ennen ovesta ulos lähtemistä näyttääksenne joltain muulta, vaan omalta itseltänne. Uusi aamurutiinisi, ole hyvä:

🌞 Herää. Ota pari tanssiaskelta (tai murjota jos murjotuttaa).
💁‍♀️ Do your thing! Vedä hiukset ponnarille, taltuta takut tai tee kaikkien aikojen mestariteos.
🌎 Valloita maailma. Tai hyppää bussiin, istu sohvalla, syö paahtoleipää − mutta tee se omana itsenäsi.

Mitä hiuksesi kertovat sinusta? Löydä oma juttusi ja välineet itseltäsi näyttämiseen kampaajaltasi.

Seuraa @fourreasons

We are on Instagram
Did you know the sun’s UV rays can damage your hair just like your skin? 👀☀️ 
Prolonged exposure can lead to dryness, breakage and color fade. Keep your hair vibrant, protected and hydrated with our Original Summer UV-Mist 💛

 #fourreasons #finnishcosmetics #welovetherealyou #proudlyoriginal #uvhairmist
Four Reasons Original Summer UV-Mist keeps your hair hydrated and protected, wherever you go. 🌸
Video by @saarivisuals 🎥

 #fourreasons #finnishcosmetics #welovetherealyou #proudlyoriginal
Summer means sunny days and cold drinks at the beach – but it also means heat, humidity, saltwater, frequent hair washing, and many other things that can strip away your hair’s natural oils. 💧 

Keep your hair moisturized with Four Reasons Original Moisture series and enjoy soft, shiny and healthy hair all summer long. 👙🌸

 #fourreasons #finnishcosmetics #welovetherealyou #proudlyoriginal #summerhaircare
We are in love with dimensional blondes this summer!! 😍 Are you?
Gorgeus work by @oonasahlahair 🤍

 #hairinspo #blondehair #coolblonde #fourreasons #welovetherealyou
Say bye to metals and minerals and hi to Professional Pure Detox! 👋
#fourreasons #fourreasonsprofessional #fourreasonspuredetox #hairdetox
How to keep your hair healthy and gorgeous all summer long 🌸 What's your summer haircare must-have? 🩷

#fourreasons #welovetherealyou
Avoid these things to prevent your blonde hair from turning muddy 👀🌫️

#fourreasons #blondehaircare #blondehair #brightblonde