Tuotetieto Vinkki

Elämä värjäyksen jälkeen: parhaat vinkit ja tuotteet hiusvärin ylläpitoon

2.10.2023, Four Reasons

Juuri värjätyt hiukset näyttävät aina upeilta ja haluat varmasti pitää värisi hyvännäköisenä mahdollisimman pitkään. Miten voit ylläpitää ammattilaisen saavuttamaa ihanaa sävyä myös kotona? Käydään läpi ne MUST-HAVE tuotteet ja vinkit, jotka pitävät hiusvärisi upeana aina seuraavaan kampaamokäyntiin saakka.

Hiustenhoitorutiinit kuntoon: hanki kosteuttava shampoo ja hoitoaine

Värjäys voi kuivattaa hiuksia, joten nyt on aika hemmotella niitä hieman extra-rakkaudella ja ottaa hiustenhoitorutiiniin väriä ylläpitäviä pesutuotteita käyttöön. Valitse tuotteet, jotka on suunniteltu erityisesti värjätyille hiuksille, sillä ne suojaavat väriäsi ja antavat hiuksillesi kaivattua kosteutusta. Esimerkiksi Four Reasons Original Color Shampoo ja Color Conditioner suojaavat hiusväriä haalistumiselta. Voit ylläpitää hiusväriä myös hajusteettomasti: Four Reasons No Nothing Sensitive Color Shampoo ja Sensitive Color Conditioner sopivat herkälle hiuspohjalle.

Viimeistele hiustenhoitorutiinisi väriä suojaavalla hoitosuihkeella: Four Reasons Original Color Mist antaa värin suojauksen lisäksi kiiltoa, helpottaa kammattavuutta ja poistaa sähköisyyttä. Four Reasons Nature -tuotesarjan Color Mist on luonnonkosmetiikkaa, jolla pidät hiusvärisi eloisana käyttäen luonnollisia raaka-aineita. Nature Color Mist pidentää hiusvärin kestoa ja antaa hiuksillesi upeasti väriä korostavan kiillon, jättäen hiukset tuuhean ja kevyen tuntuisiksi.

Vinkki: Kylmä vesi auttaa säilyttämään värin kirkkaana, joten jos voit ja pystyt, huuhtele hiukset viileämmällä vedellä. Ja jos olet oikein rohkea, huuhtele hiukset kylmällä vedellä suihkurutiinin lopussa “sulkeaksesi” hiussuomut.

Vältä suoraa auringonvaloa

Aurinko voi haalistaa hiusvärin yllättävän nopeasti. Voit käyttää päähinettä aurinkoisina päivinä tai suihkuttaa hiuksiin UV-suojasuihketta. Se ei ainoastaan suojaa väriäsi, vaan myös pitää hiuksesi terveinä. Four Reasons Original Heat Shieldissä on kosteus- ja UV-suoja, jota kannattaa hyödyntää aurinkoisina päivinä.

Vinkki: UV-suoja ei ole vain kesäkuukausia varten! Talvella auringon UV-säteet heijastuvat lumen pinnasta tehokkaasti, joten suojaa sekä iho että hiukset myös talvella.

Hot vai not: kuuma on kivaa, muttei aina!

Liiallinen lämmön käyttö voi haalistaa hiusvärisi. Vähennä hiustenkuivaajan, suoristusraudan tai kihartimen käyttöä (jos vain voit), mutta muista aina käyttää lämpösuojaa lämpökäsittelyjen yhteydessä. Four Reasons Heat Shield tai Heat Styler ovat luottotuotteita ja hajusteeton Four Reasons No Nothing Sensitive Heat Protection Spray on erinomainen vaihtoehto hajusteyliherkille.

Kosteuttavat naamiot ovat hiusten pelastus

Hemmottele hiuksiasi maskeilla ainakin kerran viikossa! Four Reasons Color Maskit ovat sävyttäviä tehohoitoja, jotka virkistävät hiusväriä ja vahvistavat hiuksia. Color Maskin Toning Treatmentia ja Toning Shampoota kannattaa käyttää perinteisen hoitoaineen ja shampoon sijasta aina, kun hiusvärisi kaipaa virkistystä.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.