Kauneuskulma Rosabella Latiskantie 1B3 , Pornainen
Katso tuotesuosituksemme
Kauneuskulma Rosabella on yhden kampaajan nuorekas ja kotoisa liike Pornaisten keskustassa, jossa saat yksilöllistä palvelua. Hyvännäköiset ja helppohoitoiset hiukset ovat osa jokapäiviäistä hyvää ja rentoa oloa. Luon sinulle hiukset, joiden kanssa tunnet olevasi oma itsesi. Huomioin aina omat toiveesi sekä panostan käyttöäkestäviin, juuri sinun näköisiin helppohoitoisiin hiuksiin. Toivon sinulle rentouttavia ja mukavia hetkiä liikkeessäni, tervetuloa!

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Parturoinnit Pitkät hiukset Raidoitustekniikat Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää