Tiia Bryggare
Vilma&Valtter Syväraumankatu 5, RAUMA
Katso tuotesuosituksemme
Vilma&Valtter on palvellut asiakkaita ammattitaidolla jo reilun parinkymmen vuoden ajan. Itse liityin joukkoon vuoden 2021 alussa. Meidät löydät keskeiseltä paikalta syväraumasta,jossa hyvät parkkipaikat. Haluamme,että käyntisi on ainutlaatuinen ja tunnet itsesi tärkeäksi. Töitäni on nähtävillä facebookissa ja instagramissa. Vapaat ajat löytyvät fb sivuiltani. Tervetuloa. Tiia

Osaamisalueet

Luonnolliset värjäykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Suoravärivärjäykset Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää