Inspiraatio

Kylmä ja lämmin yhdistyvät – katso ohjeet korallisävyyn!

5.6.2020, Four Reasons

Yksi suosituimmista ja erityisesti kesän herkullisimmista sävyistä on koralli, jossa yhdistyvät kylmä pinkki ja vaalea oranssi. Instagramissa hashtagin #coralhair alta löytyy yli 44 tuhatta erilaista korallin sävyä. 

Kuvat: @priscilla_kerns / @prideoftheamazons

Jos haluat luoda korallisävyn hiuksiin itse, helppo kikka on sävyttää hiukset kaksivaiheisesti: värjää pohja ensin pinkiksi ja korallisoi se sitten oranssilla sävyllä. Pinkin pohjan saat luotua suoraan Color Mask Art Neon Pink Ruby– tai Rose Quartz -suoraväreillä tai luomalla niistä oman sekoituksesi. Sävyn intensiivisyyttä voit säädellä Color Mask Art Clear Crystal -laveeraajalla.

Kuva/hiukset: Kirsi Rantanen, Kampaamo Verstas

Rosén tai pinkin sävyinen suoraväri vaatii kuitenkin näkyäkseen puhtaanvaalean pohjan, joten huomioi, että saatat joutua vaalentamaan hiukset ensin kampaajalla. Pinkinsävyinen pohja korallisoidaan esimerkiksi sävyttävällä Color Mask Golden Copper -tehohoidolla, johon voit laittaa tarvittaessa joukkoon hieman Color Mask Orange -sävyä. Parhaan lopputuloksen saat toteuttamalla korallisävyn kampaajallasi.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.