Uutiset

Toiveista todeksi: Optima on nyt täällä!

4.1.2019, jani

Teknisten tuotteidemme tuotekehityksestä vastaava kouluttajamme Harri Paananen, kertoisitko, miksi Optima luotiin?

Ajatus uudesta värisarjasta on peräisin jo usean vuoden takaa. Kun Luxima lanseerattiin, huomasimme sen täyttävän tyhjiön, jota ei hiusväreissä aikaisemmin ole ollut; pehmeät, kolmiulotteiset sävyt, joiden sävymaailma loi uudenlaisen ajattelutavan hiusten värjäämiseen. Sen myötä käsitys hiustenvärjäyksestä onkin muuttunut. Mutta Luximallakaan ei voi tehdä aivan kaikkea – sen rinnalle tarvittiin uusi, enemmänkin klassisissa värjäyksissä toimiva väri. Teimme kampaajille laajan kyselyn, jolla selvitimme, millainen olisi heidän unelmiensa värisarja ja pyysimme käyttämäämme italialaista väritehdasta kehittämään hiusvärin näiden vastausten pohjalta.

Millä tavalla kampaajien toiveet on otettu huomioon Optimaa kehitettäessä?

Tutkimuksessa selvisi kampaajien kaipaavan peittävää ja sävykästä värisarjaa, jolla on helppo onnistua. Sarjan toivottiin myös kohtaavan tämän päivän vaatimukset tuoksuttomuuden, ammoniakittomuuden ja turvallisuuden osalta. Helppokäyttöisyys ja loogisuus värjäyksessä ovat elinehtoja, unohtamatta värin kauniita, kiiltäviä lopputuloksia. Kaikki nämä ominaisuudet kohtaavat Optimassa.

Optima on todella monikäyttöinen hiusväri; sitä voidaan käyttää sekä kesto- että kevytvärinä. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Kevytvärin ja kestovärin erona on pidetty sitä, onko värissä ammoniakkia vai ei. Toinen asia, mikä erottaa kesto- ja kevytvärit toisistaan on se, mihin pohjaan värisävyt on tarkoitettu. Toisin sanoen kestoväri vaalentaa ammoniakin kanssa reippaasti omaa pohjaa, jolloin väriin on sisällytetty myös vaalennuspohjasta tulevan lämpöisyyden neutralointi, kun taas kevytvärissä vaalennuspohjaa ei ole huomioitu sävyä sekoitettaessa.

Optimassa on yhdistetty ammoniakittomuus ja kestovärin peittokyky laadittaessa reseptejä pigmenttisekoituksiin. Sillä saadaan tarvittaessa aikaan erittäin hyvä peittokyky ja sävykkyys, joka on usein se tärkein ominaisuus mm. tyvikasvuja värjättäessä. Värit on jaoteltu siten, että on helppo valita joko peittäviä sävyjä tai jo värjätyn hiuksen sävytykseen tarkoitettuja vivahteita. Vain vaalennusvärit sisältävät ammoniakkia, jolloin saadaan aikaiseksi korkea vaalennusteho ja keltaisuuden taitto.

Makeover ja Mood Booster – kerro lisää värisarjaa täydentävistä uutuuksista?

Makeover on nopea ja helppo tapa puhdistaa hius vanhoista pigmenteistä ja luoda uusi pohja kauniille sävylle. Kun haluat muuttaa olemassa olevaa väriä, saat puhdistettua hiukset niin suoraväri- kuin hapettuvista pigmenteistä.

Vaikka tuoksuttomuus on tätä päivää, tuoksumaailmat ovat kuitenkin osalle asiakkaista tärkeä elementti kauneudessa. Mood Boostereilla saat luotua värjäyshetkeen tunnelmaa ja valitsemalla mieluisan kahdesta eri tuoksuvaihtoehdosta.

Miten Optima ja Luxima täydentävät toisiaan?

Juuri Luxima ja Optima ovat match made in heaven. Kun haluat lopputulokseksi peittävän, napakan lopputuloksen ja väriltä vaaditaan tasoituskykyä, valinta on Optima – juuri niille asiakkaille, joille olet aiemmin käyttänyt perinteistä kestoväriä. Pehmeämpiin, kolmiulotteisempiin lopputuloksiin oikea valinta on taas Luxima. Näillä kahdella värisarjalla voit toteuttaa kaikki tämän päivän asiakastoiveet helposti ja nopeasti.

Miksi kampaajan kannattaa valita Optima muiden, kilpailevien sarjojen sijaan?

Optiman peittokyky ja intensiivisyys yhdessä sen helppokäyttöisyyden kanssa on ylivoimainen! Sinun ei tarvitse miettiä käytätkö kesto- vai kevytväriä, saatikka varastoida molempia sarjoja värihyllyssä. Värin sekoitettavuus ja levittyvyys tuo päivittäiseen työhön nopeutta ja helppoutta unohtamatta kustannustehokkuutta sekoitussuhteesta ja värin määrästä johtuen. Optima on nykyaikainen hiusväri kampaamon jokapäiväiseen liiketyöhön!

Lisää mielenkiintoisia aiheita sinulle