Uutiset

Palkintokorokkeet odottavat: Four Reasons -tuotteita kansainvälisissä finaaleissa!

29.4.2024, Four Reasons

Palkinnot ja kilpailut ovat mahtavia tilaisuuksia uusille tuotteille, sillä ne pääsevät ansaitsemiinsa parrasvaloihin. Voittaminen tai jopa finalistien joukkoon pääseminen on jännittävää aikaa juuri julkaistuille uutuuksille! Four Reasons osallistui Pure Beauty Global Awards- ja Swedish Beauty Awards -kilpailuihin jännittävillä uutuuksilla, ja meillä on iloisia uutisia!

Pure Beauty Global Awards

Vuosittaiset Pure Beauty Global Awards -palkinnot keskittyvät viime vuoden aikana lanseerattuihin jännittävimpiin ja edistyksellisimpiin kauneustuotteisiin.

Osallistuimme kilpailuun Four Reasons Original Curl Treatment -tuotteellamme, joka lanseerattiin keväällä 2023, parhaan uuden hiusten ja hiuspohjan tuotteen kategoriassa. Kuusi tuomaria arvioi tuotetiedot ja testasi kaikki kilpailuun osallistuneet tuotteet.

Muutama viikko sitten saimme tietää, että Original Curl Treatment valittiin finalistien joukkoon!

Finalistit ovat näkyvillä Pure Beauty -lehden huhtikuun numerossa.

Lisää finalistista

Four Reasons Original Curl Treatment on kosteuttava 3-in-1-hoitoaine taipuisille ja kiharoille hiuksille ja sitä voidaan käyttää kolmella tavalla: normaalina hoitoaineena, ravitsevana tehohoitona tai hiuksiin jätettävänä hoitona. Tuote poistaa sähköisyyttä ja hoitaa tehokkaasti tehden hiuksista pehmeän tuntuiset ja helpommin käsiteltävät. Sisältää kaikkea ihanaa: gojimarjauutetta, auringonkukkauutetta, aloe vera -geeliä, avokadoöljyä ja arganöljyä. Sopii erityisesti pörröisten, kihartuvien hiusten hoitoon!

Four Reasons Original Curl -tuotteet soveltuvat curly girl -metodia noudattavalle!

Swedish Beauty Awards

Swedish Beauty Awards järjestetään tänä vuonna 17. kertaa! Gaalassa palkitaan vuoden parhaat tuotteet 31 eri kategoriassa, ja meillä on oma kilpailija mukana: Four Reasons Original Heat Shield! Original Heat Shield on ehdolla Swedish Beauty Award 2024 -palkinnon saajaksi vuoden parhaana viimeistelytuotteena!

Lisää finalistista

Tämä monikäyttöinen monitoimituote hoitaa useamman putelin hommat! Hiusten käsittelyä helpottava & muotoilurautojen kuumuudelta suojaava lämpösuojasuihke jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Sisältää myös kosteus- ja UV-suojan, joten kampaus kestää ja on suojassa säässä kuin säässä!

 

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.