Tapahtumat

Puhu itsellesi kauniisti -aamupäivä: tärkeiden asioiden äärellä

4.9.2019, Four Reasons

Järjestimme studiollamme elokuussa Puhu itsellesi kauniisti -aamupäivän, jossa voimaannuttiin hyvinvointivalmentaja Marika Borgin johdolla, tutustuttiin uuteen Four Reasons Nature -hiustuotesarjaan ja hemmoteltiin aisteja shampoobaarissa.

Four Reasonsin sydämessä on ajatus siitä, että jokainen on kauneimmillaan omana aitona itsenään. Tavoitteemme on kulkea hiusalalla eturintamassa ja puolustaa jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen – kannustaa ihmisiä hyväksymään oma, ihana epätäydellisyytensä ja arvostamaan itseään juuri sellaisena kuin on.

Arvomme ovat: ihmiset, intohimo, aitous ja sinä. Haluamme kantaa oman vastuumme ja olla mukana rakentamassa parempaa maailmaa. Kuten viestintä- ja markkinointijohtajamme Johanna kertoi tapahtumaan osallistuneita tervetulleiksi toivottaessaan, on se kaiken toimintamme suola ja sokeri.

Luonnollista luksusta ja hemmottelua hiuksille

Päivä alkoi vegaanisella aamupalalla ja iloisella, odottavalla puheensorinalla. Tunnelma oli katossa ja studion ikkunoista sisään pulppusi aamuauringon valo – parempaa hetkeä hemmottelulle ja positiiviselle minäpuheelle olisi ollut vaikea etsiä.

Hyvinvointivalmentaja Marika Borgin puheenvuoroa odotellessa shampoobaari täyttyi hemmoteltavaksi haluavista. Hiukset pestiin uusilla, luonnonmukaisilla ja ekologisilla Four Reasons Nature -shampoilla ja -hoitoaineilla, jonka jälkeen vieraat saivat nauttia loppupäivän puhtaista, föönatuista hiuksista.

“Tapahtumasta jäi tosi ihana fiilis! Oli ihana päähieronta aamuun ja oikein perusteellinen föönaus, tuli kiva kuohkeus hiuksiin”, hehkutti Trendi-lehden tuottaja Linnea Manner. Mukaan shampoobaarista tarttui föönauksen yhteydessä hyväksi todettu, hiuksiin jätettävä Smoothing Foam -hoitovoide.

Kauneusguru Mariela Sarkima pääsi shampoobaarissa entisen opettajansa, Four Reasons -kouluttaja Harri Paanasen, käsittelyyn. Marielan upeat, hyväkuntoiset ja käsittelemättömät hiukset pestiin Four Reasons Nature -sarjan kosteuttavilla Moisture-tuotteilla, ja käsiteltiin ylellisen pehmeän lopputuloksen antavalla Moisture Oil -hoitoöljyllä ennen kuivausta. Runsautta ja tuuheutta saatiin Four Reasons Professional -sarjan Body Boost -volyymisuihkeesta.

Vähättelystä voimaantumiseen

Päivä huipentui hyvinvointivalmentaja Marika Borgin voimaannuttavaan puheenvuoroon itsetunnosta, jokaisen suhteesta omaan itseensä ja kauniista sanoista. Valitsimme Four Reasonsin hengessä neljä päivän parasta opetusta:

#1 Puhu itsellesi kauniisti. Kiinnitä huomiota kielenkäyttöösi myös silloin, kun kukaan muu ei kuule. Ota tavaksi muistuttaa itseäsi omista hyvistä puolistasi päivittäin.

#2 Jokainen kaunis sana on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Mukavasti toisille ja itselleen puhuminen vahvistaa kokonaisterveyttä ja vaikuttaa positiivisesti päivittäiseen jaksamiseen. Se, meneekö päivittäisten ajatustemme saldo plussalle vai miinukselle, määrittää elämämme laadun.

#3 Pidä kiitollisuuspäiväkirjaa. Ainoa asia, johon todella voimme elämässämme vaikuttaa, on omat ajatuksemme. Jokaisella positiivisella ajatuksella on mitattava vaikutus elämänlaatuun – kirjoita siis päivittäin ylös, mistä juuri tänään olet kiitollinen.

#4 Ole itsesi paras ystävä. Miltä tuntuisi, jos paras ystäväsi moittisi jatkuvasti ulkonäköäsi ja työsi tuloksia, tai toruisi saamattomuuttasi pyykkivuoresi nähtyään? Kuulostaa kauhealta, mutta niin tapaamme usein puhua itsellemme. Mitä jos kohtelisitkin tästä lähtien itseäsi niin kuin kohtelisit ystävää? Pidä osaamistasi, kauneuttasi ja persoonallisuuttasi arvossa, luota itseesi ja osoita rakkautesi.

Mitä Puhu itsellesi kauniisti -aamupäivän teemasta sitten kannattaisi muistaa vielä jatkossakin? ”Omat ajatuksemme vaikuttavat myös muihin ihmisiin, puhumattakaan itsestämme. Kun me puhutaan itsellemme kauniisti, tekee se ympäristöstäkin harmonisemman ja rauhallisemman”, neuvoo Marika.

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit