Inspiraatio Tuotetieto

Color Mask Vs. Color Mask Intense – Kumman sinä valitset?

10.6.2021, Meri

Four Reasons Color Mask -sävytystuotteet ovat monelle tuttuja ja turvallisia hiusvärin ylläpitäjiä ja virkistäjiä. Mitäpä sitä hyvää vaihtamaan – eikö vain? Kaikki eivät kuitenkaan tyydy turvallisiin valintoihin: heitä varten on Color Mask tuoteperheen uusin lisäys, Color Mask Intense. Keräsimme sinulle keskeisimmät erot alkuperäisten Color Maskien ja uusien Color Mask Intense -suoravärien välillä, jotta valintasi helpottuisi edes hieman. Kumman puoleen sinä kallistut? Ota nämä seikat huomioon valitessasi sävyttäviä tuotteitamme!

Four Reasons Color Maskit ovat sarja sävyttäviä shampoita ja tehohoitoja, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti milloin vain haluat. Hiuksia hoitava ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen hohtavana. Valitse oma suosikkisi 19:sta hehkuvasta sävystä!

Color Mask Intense on vaalennetuille tai värjätyille hiuksille tarkoitettu intensiivisesti sävyttävä sekä hoitava tuote, joka puolestaan luo todella kirkkaan ja voimakkaan lopputuloksen. Color Mask Intense -suoraväreissä on valtava määrä pigmenttiä, joten niiden tulokset ovat meistä rohkeimmille tukkataitureille: tuotteet ovat yksiselitteisesti vahvoja ja selkeitä shokkivärejä. Sarjaan kuuluu neljä hohtavaa sävyä: Blue, Fuchsia, Pink ja Violet.

 

Oletko rohkea vai ROHKEA?

Rohkealle

Valitse Color Mask Toning -tuotteet kun haluat sävyttää hiuksiasi tai ylläpitää jo olemassa olevaa väriä. Color Mask -sävytystuotteilla saat aikaan monipuolisia tuloksia: vaalennetut hiukset saavat kokonaan uuden sävyn ja värjätyt hiukset pysyvät pitempään vivahteikkaina. Jos kyllästyt usein hiustesi väriin, Color Mask on sinulle täydellinen vaihtoehto, jolla voit vaihdella sävyjä mielesi mukaan ja sekoitella niitä keskenään. Voit käyttää tuotteita esimerkiksi kerran viikossa tai aina hiustenpesun yhteydessä.

Katso kaikki Four Reasons Color Mask -sävyt täältä!

 

ROHKEALLE

Valitse Color Mask Intense, kun kevyt sävytys ei ole sinua varten, vaan tahdot jotain enemmän. Kun tahdot voimakkaan ja ROHKEAN sävyn, joka kestää melkein liian pitkään, ota Intense. Color Mask Intense -tuotteet sävyttävät nimensä mukaisesti erittäin intensiivisesti, ja ne ovat verrattavissa suoraväreihin runsaan pigmenttimääränsä vuoksi. Suosittelemme uusia intensiivisiä sävyjä etenkin kokeneemmille suoravärin käyttäjille, joilla homma on hanskassa (ja hanskat toivottavasti kädessä sävytyksen aikana)! Kun haluat erottua massasta ja suorastaan shokeerata kirkkaalla tukallasi, ota Intense.

Katso kaikki neljä intensiivistä suoravärisävyä täältä!

 

Kuinka voimakas on tarpeeksi voimakas?

Color Mask Intensen sävyt ovat todella voimakkaita niiden runsaan pigmenttimäärän vuoksi. Väri pysyy käsissä, vaatteissa ja kaakeleissa, joten muista suojata vaaleat pinnat käyttäessäsi tuotetta – tämä kertoo sinulle myös kaiken tarvittavan sävyn kestosta hiuksissa.

Color Mask Toning -tuotteet ovat hillitympiä, ja ne myös haalistuvat pesu pesulta. Tämä mahdollistaa sinulle hiustesi sävyn vaihtelun niin usein kuin haluat. Lopputuloksen voimakkuus riippuu aina myös hiusten laadusta ja huokoisuudesta sekä itse tuotteen sävystä: Red saa aikaan voimakkaamman lopputuloksen kuin esimerkiksi vaalea Pearl.

Sekä Color Mask Toning -tuotteita että Color Mask Intense -sävyjä voit käyttää niin paljon ja niin usein kuin itse haluat. Esimerkiksi Color Mask Toning Treatmentit ovat kuitenkin parhaimmillaan käytettynä säännöllisesti ylläpitämään hiusväriä. Color Mask Intensen kesto puolestaan on todella pitkä. Mikäli haluat vain ylläpitää jo olemassa olevaa, voimakasta sävyäsi, kannattaa sinun sekoittaa suoraväriä hoitoaineeseen.

Voit sekoittaa sekä Color Maskeja että Color Mask Intensen sävyjä toisiinsa haluamasi lopputuloksen saavuttamiseksi. Suosittelemme yhdistelemään esimerkiksi Four Reasons Color Mask Toning Treatmentin sävyjä Rose sekä Rose Gold. Tuloksena on ihanan hattarapilvimäinen sävy!

Löydät kaikista Four Reasons Color Mask -pakkauksista cool-warm -asteikon, joka kertoo sävyn lämpimyydestä tai kylmyydestä. Color Mask Intense -pakkauksiin on puolestaan merkitty pastel-vivid -asteikko, josta näet kuinka voimakas sävy on.

 

Pesua vai hoitoa, ylläpitoa vai nopeita tuloksia?

Four Reasons Color Mask Toning -sarjasta löydät sekä shampoita että tehohoitoja. Color Mask Toning Shampoot puhdistavat värikäsitellyt hiukset mahdollisimman hellävaraisesti, lisäävät hiusten kiiltoa ja poistavat tehokkaasti sähköisyyttä. Käytä Color Mask Shampoota perinteisen shampoon sijasta aina, kun hiuksesi kaipaavat sävytystä ja kiiltoa.

Kaikki Color Mask Toning Treatment -tuotteet hoitavat hiuksia kasvipohjaisten proteiinien ja aminohappojen avulla, joten tuloksena ovat kiiltävät ja hyvinvoivat hiukset. Color Mask Intense -tuotteet vastaavat hoitavuudeltaan Color Mask Toning Treatmenteja, joten voit aina luottaa niiden luomaan upeaan kiiltoon.

Muistathan, että sekä Four Reasons Color Maskit että Color Mask Intenset ovat parhaimmillaan käytettynä käsiteltyyn hiukseen. Lopputuloksen tummuus, syvyys ja kestävyys vaihtelevat aina lähtötilanteen mukaan. Color Mask Intense -tuotteilla tulos on kuitenkin poikkeuksetta voimakkaampi kuin Color Maskeilla: hoitavan suoravärin tulokset ovat nopeita, ja ne kestävät todella pitkään. Tulet huomaamaan, että mikään muu suoraväri ei vedä vertoja tälle hoitavalle tehopakkaukselle!

 

Yksi, joka pysyy

Kuten kaikki tuotteemme, myös Four Reasons Color Maskit ja Color Mask Intenset ovat 100 % vegaanisia, jotta sinun ei ikinä tarvitse valita upean tukan ja arvojesi välillä!

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.