Tuotetieto

Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkasarjan valikoima uudistuu

3.4.2023, Four Reasons

Palkitun Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkasarjamme valikoima uudistuu. Sarjaan tuli uusi Four Reasons Nature Hydrating Conditioner -hoitoaine, joka sopii kaikille hiustyypeille ja käytettäväksi sarjan kaikkien shampoiden kanssa! Uusi hoitoaine korvaa Nature Moisture-, Color-, Rebuild- ja Volume-hoitoaineet. Lisäksi hiuksia korjaava Rebuild Shampoo poistuu valikoimasta.

Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella.

Four Reasons Nature

Nature Hydrating Conditioner sopii kaikenlaisille hiuksille

Valitse ensin hiuksillesi sopiva shampoo Four Reasons Nature -vaihtoehdoista: kosteuttava Moisture, väriä suojaava Color tai tuuheuttava Volume.

Moisture

Four Reasons Nature Moisture

Kosteuttavat Moisture-tuotteet antavat kuiville hiuksille niiden kaipaamaa pehmeyttä ja huolehtivat siitä, että ihanteellinen kosteustasapaino palautuu. Hoitotuotteet tarjoavat hiuksille tehoannoksen luonnollisia, hyvää tekeviä ravinteita ja kuivahtaneista hiuksista tulee jälleen joustavat ja eloisat.

Color

Four Reasons Nature Color
Hiusväriä suojaavat Color-tuotteet hidastavat värin haalistumista ja antavat hiuksille ihanan kiillon, joka tuo hiusvärin kauniisti esiin. Hennotkin hiukset saavat nauttia silkkisestä pehmeydestä ja sileydestä ilman latistumista. Hehkuva hiusväri näyttää upealta hyvin hoidetuissa, terveissä hiuksissa.

Volume

Four Reasons Nature Volume

Tuuheuttavat Volume-tuotteet antavat hennoille hiuksille luonnollista runsautta ja volyymia. Hiusten kosteustasapainosta huolehditaan samalla, eikä hiusten pintaa päästetä pörrööntymään. Ilmavat, paksun tuntuiset hiukset ovat sileät ja hoidetut.

Shampoopesun jälkeen on hiustenhoidon vuoro. Four Reasons Hydrating Conditioner sopii kaikenlaisille hiuksille ja Nature-sarjan kaikkien shampoiden kanssa.

”Hoitoaine kosteuttaa, silottaa ja antaa pehmeyttä sokerijuurikkaasta saatavan betaiinin avulla. Hiustenpesun jälkeen suosittelemme jatkamaan hiustenhoitoa palkitulla Four Reasons Nature Moisture Oil -hiusöljyllä. Hoitoöljy tekee hiuksista ylellisen pehmeät ja jättää ne ilmavan kevyiksi”, vinkataan Four Reasonsin tuotekehityksestä.

Sarjasta löytyy myös luonnonmukaisia hiusten muotoilutuotteita. Kokeile esimerkiksi kevyttä tukea antavaa Four Reasons Nature Heat Protection Spray -lämpösuojaa tai vahvaa tukea antavaa hiuskiinnettä! Jos taas hiuksesi kaipaavat lisää ilmavuutta, lue täältä lisää niin ikään palkintoja keränneestä Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahdosta.

Uuteen Four Reasons Nature Hydrating Conditioner -hoitoaineeseen pääset tutustumaan täältä. Four Reasons Nature -sarjan koko valikoiman kampaamolaatuista luonnonkosmetiikkaa löydät täältä!

 

Fun fact: Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkasarja on kauneustoimittajien usein palkitsema!

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit