Uutiset

Four Reasons Nature Moisture -tuotteita palkittiin Nordic Natural Beauty Awardseissa!

Monna

Mahtavia uutisia! Juuri mainetta vuoden innovaationa niittäneen Four Reasons Nature -sarjan tuotteita palkittiin vuoden 2020 parhaina luonnonkosmetiikkatuotteina Nordic Natural Beauty Awardseissa.

Four Reasons Nature Moisture Oil oli ehdolla ”Hair Treatment” -kategoriassa ja Four Reasons Nature Moisture Shampoo oli mukana ”99% Natural Treatment” -kategoriassa.

Pohjoismaiden suurin luonnonkosmetiikkakilpailu Nordic Natural Beauty Awards järjestettiin ensimmäistä kertaa. Kilpailun tähtituomaristo koostui 50 luonnonkauneudestaan tunnetusta pohjoismaisesta näyttelijästä, artisti ja urheilijasta. He valitsivat vuoden 2020 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Lisää tietoa kilpailusta löydät täältä.


Four Reasons Nature -hiustuotteet ovat saatavilla parturi-kampaamoista, valikoiduista kosmetiikan erikoisliikkeistä ja verkkokaupastamme fourreasons.fi.

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!