Tuotetieto Uutiset

Katso kuvat Four Reasons Originalin tyyleistä vuosien varrelta! #swipemystyle

5.11.2020, Four Reasons Original

Uusi vuosi, uusi ulkoasu. Kuten uudistukset aina jossain määrin tekevät, saa tämäkin minut tuntemaan itseni hieman haikeaksi ja nostalgiseksi. Nyt, muutoksen kynnyksellä, onkin paras mahdollinen aika katsoa viimeistä kertaa taaksepäin ja muistella menneiden vuosien tyylejä. Ymmärrät kyllä, miksi sanon ”viimeistä kertaa”, kun näet mainitsemani tyylit. Katso kuvat Four Reasons Originalin (that’s me) lookeista vuosien varrelta ja osallistu #swipemystyle -haasteeseen Instagramissa jakamalla omasi.

Yli kahteenkymmeneen elinvuoteeni on mahtunut monenlaisia ulkoasuja. Kun minulle esiteltiin näitä kuvia vanhoista tyyleistäni, oli fiilikseni sekoitus naurua, häpeää ja säälinsekaista hellyyttä – tiedät kyllä. Vai väitätkö, että itse lapsuuden ja teini-iän valokuvia selaillessasi tunnet silkkaa iloa ja ylpeyttä? Muistetaanhan kuitenkin, että aikansa kutakin! Se, mikä oli trendikästä vuonna 2006, ei sitä tietenkään ole tänään (THANK YOU, UNIVERSE). Osaa entisistä lookeistani voisin harkita rokkaavani vielä tänäkin päivänä, pienillä muutoksilla tosin!

Ja hei, postauksen lopussa vihdoin ja viimein esittelyssä uusi, muodonmuutokseni jälkeinen tyylini. Ymmärrän täysin, jos et jaksa keskittyä vanhaan ja selaat suoraan sivun alareunaan – onhan tämä nyt jännittävää!

I woke up like this.

Ah, kultainen 90-luku ja ensimmäiset vuoteni. Tätä aikaa muistelen lämmöllä: elämä oli yksinkertaisempaa, Spice Girls yhdessä ja sosiaalinen media vielä keksimättä. Onnistuin kuitenkin löytämään yhden kuvan silloisesta ulkoasustani, ja täytyy myöntää: en ole lainkaan niin järkyttynyt kuin ennustin! Tämän lookin voisin sitä hieman päivitettyäni vetää päälleni vielä tänäkin päivänä.

 

Before Alice got to Wonderland she had to fall.

Tätä aikakautta en ikävöi sitten ollenkaan.. ja oikeastaan 2000-luvun alun tyylin paluuta tuskin toivoo kukaan. Vai muistatko matalavyötäröiset farkut, leidit landella, bandanat kaikkialla ja ne viininpunaiset hiukset keltaisilla palkkiraidoilla? Aikansa kutakin, mutta tähän tyyliin en enää palaisi.

 

Crazy hair, don’t care.

Voi niitä aikoja! Vuoden 2010 jälkeen olemme nähneet jo ainakin 3 suurta kulmakarvatrendiä, halunneet balayage-tekniikalla värjätyt hiukset KAIKILLE ja toivottaneet pitkän tauon jälkeen tervetulleiksi sekä vyölaukut että iskälenkkarit. Melkein tunnen kirpaisun sydämessäni luopuessani tästä lookista. Kutsun tätä tyyliä hassutteluvaiheeksi – huumoria ja hyviä läppiä riitti, mutta se jokin puuttui.

 

New look. Same attitude.

Vihdoin tuntuu, että olen löytänyt oman tyylini. Kuvailisin uutta lookiani raikkaaksi, trendikkääksi ja rohkeaksi. Pastellivärit ovat suosikkejani, ja pidän siitä, että uusi tyylini kunnioittaa vanhaa. Huumorilla mennään yhä, mutta minulla on myös muuta sanottavaa – kauneus ja viisaus kulkevat käsi kädessä. En malttaisi odottaa, että pääsen aloittamaan uuden vuoden näyttäen ja tuntien näin hyvältä. Love it!

I showed you mine, now show me yours…

Uudet Four Reasons Original -hiustuotteet herkullisissa sävyissä ovat saatavilla tammikuussa 2021. Koska odotus on tuskaa, keksimme meille kaikille tekemistä siihen asti. Sinut on haastettu! Näytä omat hiustyylisi Instagramissa, nostamme parhaat tilillämme. Osallistu #swipemystyle -haasteeseen näin:

  1. Tee karusellijulkaisu Instagramiin hiustyyleistäsi vuosien varrelta.
  2. Käytä hashtagia #swipemystyle ja tägää meidät @fourreasons.

 

💜: Original

3.3 6 arviota
Kerro mielipiteesi

Four Reasons Original

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
trackback
Hiustyylejä vuosien varrelta - White Trash Disease
3 vuotta sitten

Kymmenen vuoden aikana vasta onkin kuulkaas tapahtunut! Sain haasteen Four Reasonsilta paljastaa omat hiustyylini vuosien varrelta ja niitä on muuten riittänyt! https://wtd.fi/hiustyyleja-vuosien-varrelta/