Inspiraatio Tuotetieto

Kevään ja kesän 2023 kuumimmat hiustrendit – kerrostettuja leikkauksia ja rohkeita värejä!

6.2.2023, Four Reasons

Kevään ja kesän 2023 hiustrendeissä nähdään edelleen kerrostettuja leikkauksia sekä kirkkaita ja rohkeita värejä. Four Reasons DUETS Collection SS23 esittelee kauden kuumimmat trendit duettojen muodossa. Duetot koostuvat pehmeämmästä ja rohkeammasta lookista! Mikä hiustrendi on sinun suosikkisi tulevana keväänä?

DUET 1

Tämän trendin yhdistävinä tekijöinä ovat kerrostettu leikkaus ja rohkeat värit! Jos olet rohkeampi persoona ja haluat räväyttää, valitse vaalennettuihin hiuksiisi tänä keväänä jokin kirkas väri, kuten sekoittamalla intensiivisesti sävyttäviä Color Mask Toning Treatment Intense Blue– ja Toning Treatment Intense Yellow -tehohoitoja keskenään saadaksesi vihreän sävyn. Jos taas haluaisit vaihtelua ja piristää ilmettäsi pehmeällä hiusvärillä, pyydä kampaajaasi loihtimaan hiuksiisi hillitympi ja herkullinen pastellinen vaaleanpunainen, ja ylläpidä väriä kotona Color Mask Toning Treatment Rose -tehohoidolla.

DUET 2

Tämän trendin ideana on lämpimien ja viileiden sävyjen yhdistäminen – näin hiuksiin saadaan samalla yllätyksellistä vivahdetta mutta samalla myös pehmeyttä. Lämpimien ja viileiden sävyjen yhdistely näkyy nyt niin vaatetuksessa, sisustuksessa kuin hiusväreissäkin. Dueton rohkeammassa lookissa hiusten lämmin punainen on yhdistetty otsatukassa uuteen kylmään violettiin. Kokeile sinäkin hiuksiisi tänä keväänä trendikästä lilaa, ja sävytä vaalennetut hiuksesi Color Mask Toning Treatment Light Lavender -tehohoidolla. Pehmeämmässä lopputuloksessa sävyä ylläpidetään Four Reasons Color Mask Toning Shampoo Bronze -shampoolla ja Toning Treatment Bronze -tehohoidolla. 

DUET 3

Tässä trendissä yhdistävänä tekijänä ovat – ah, niin ihanat kiharat! Molemmissa lookeissa hiukset on hoidettu ja muotoiltu uudella Four Reasons Original Curl -kiharasarjalla, joka koostuu sulfaatittomasta Curl Shampoo -kiharashampoosta, monipuolisesta kosteuttavasta Curl Treatment -3-in-1-hoitoaineesta sekä kiharaa korostavasta Curl Mist -kiharasuihkeesta. Oikeilla tuotevalinnoilla voit helposti ylläpitää upeaa kiharapilveä – olipa sinulla sitten luonnonkihara hius tai permanentti! Lue neljä vinkkiä kiharoiden korostamiseen täältä.

DUET 4

Tässä trendissä yhdistävänä tekijänä ovat kerrostusleikkaus sekä hiusten kampaussuunta – lyhyissä ja puolipitkissä hiuksissa on nyt trendikästä kammata hiukset eteenpäin. Kihara on in myös lyhyemmissä hiuksissa ja permistä nähdään nyt erityisen paljon myös miehillä! Rohkeammassa lookissa hiukset on pesty tuuheuttavilla Four Reason Professional Weightless Volume Shampoo– ja Weightless Volume Conditioner -tuotteilla, ja muotoiltu tuuheuttavalla Four Reasons Original Volume Mousse -muotovaahdolla ja Four Reasons Professional Salt Mist -suolasuihkeella. Pehmeämpää lookkia ylläpidetään uudella Four Reasons Original Curl -kiharasarjalla sekä hiuksiin jätettävällä Four Reasons Professional Smoothing Foam -hoitovoiteella, joka toimii niin föönin alla, kuin ilmakuivauksessakin. Smoothing Foamia voi käyttää myös kuivan kiharan muotoiluun!

Haluatko laittaa kutrisi kuntoon kevättä varten? Löydät uuden suosikkikampaajasi tai luotetun lempparisi täältä!

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.