Inspiraatio

Miksi hiusten värjääminen kampaajalla kannattaa?

23.11.2022, Four Reasons

Oletko joskus värjännyt hiuksesi itse kotona ja ajatellut (tai huutanut ääneen): ”Apua eihän näistä tällaiset pitänyt tulla!?” Et ole ainoa. Lue vinkit kotivärjäykseen ja kertaa, milloin kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen!

Kaipaavatko hiuksesi piristystä? Onko viime kampaajakäynnistäsi kulunut liikaa aikaa?

Värjääminen kampaajalla vs. kotivärjäys

Oletko joskus värjännyt hiuksesi itse kotona ja ajatellut (tai huutanut ääneen): ”Apua eihän näistä tällaiset pitänyt tulla!?” Et ole ainoa. Kotivärjäyksessä lopputuloksesta ei aina välttämättä tule aivan sellainen mistä haaveilit. Ehkä ajattelet säästäväsi rahaa värjäämällä hiuksesi kotona, mutta jos kaikki ei menekään aivan putkeen, eikä lopputulos muistutakaan sitä mitä halusit, on hyvä pitää mielessä, että epäonnistuneen kotivärjäyksen jälkien korjaaminen tulee usein lopulta kalliimmaksi kuin jos vain alun perin olisit käynyt kampaajalla.

Kampaajalla käynti on ihana hemmotteluhetki kiireisen arjen keskellä. Värin lopputulokseen vaikuttaa moni asia: käytettävät tuotteet, oma hiuslaatu ja sävy – onko pohjana aiempi väri vai hiusten oma väri? Parturi-kampaaja on alansa ammattilainen ja osaa huomioida jokaisen asiakkaan hiuslaadun ja yksilölliset tarpeet halutun lopputulokseen saavuttamiseksi.

Jos kuitenkin päätät värjätä hiuksesi kotona, muistathan aina noudattaa tuotepakkauksen mukana tulevia ohjeita ja vaikutusaikoja huolellisesti, sillä pahimmassa tapauksessa voit vaurioittaa hiuksiasi. Valitse kotiväriviidakosta turvallinen ja laadukas värituote, kuten Four Reasons Takeaway Color tai suoraväri Four Reasons Color Mask Intense. Psst! Kurkkaa täältä kampaajan vinkit hiusten värjäämiseen kotona!

Hyvillä hiustenhoitotuotteilla ylläpidät kampaajalla saatua lopputulosta

Kun hiukset on leikattu omia piirteitä korostavaan muotoon, värjätty omaan ihonsävyyn sopivaksi ja ammattilainen on auttanut valitsemaan oikeanlaiset kotihoito- ja muotoilutuotteet hiusten ja tarpeiden mukaan, hiusten hoitaminen ja muotoilu kotona on vaivatonta ja hauskaa! Ammattilaisen antamien täsmävinkkien avulla vältyt hutiostoilta ja samalla säästät sekä rahaa että ympäristöä. Värjäyksen jälkeen ylläpidät väriä kotona Four Reasons Color Mask -tuotteella, jonka sävytetty koostumus sekä hoitaa että pidentää värin kestoa taittaen sävyä haluttuun suuntaan.

Jos haluat laittaa hiuksesi kerralla kuntoon pikkujouluja ja muita loppuvuoden rientoja varten, ja luotat enemmän ammattilaiseen – etsi lähin ammattitaitoinen kampaajasi täältä ja nauti omasta rentouttavasta hemmotteluhetkestäsi ja upeasta lopputuloksesta!

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.